изложения

Предстоящи търговски изложения в Китай (м. декември 2019 г. )За да бъде максимално полезен блогът ми, в бъдеще ще публикувам информация за предстоящи търговски изложения в Китай. Първата ми публикация на тази тема обхваща множество изложения, които ще се проведат през месец декември 2019 г.
За моя голяма изненада на уеб сайта на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия е публикуван кратък списък с предстоящи международни панаири и изложби, достъпен тук. Голям недостатък на публикуваната от ИАНМСП информация е нейната неизчерпателност и липсата на филтър по местоположение, тъй като не всеки би имал търпението сам да отсее изложенията в Русия, Китай, Индия, Танзания, Саудитска Арабия…
Моите публикации ще са фокусирани единствено върху Китай и не претендират за изчерпателност. Ако Ви интересува нещо конкретно, не се колебайте да ми напишете писмо на електронната поща.

Automechanika Shanghai, Шанхай
3-6.12.2019 г.

Automechanika Shanghai e динамично изложение и най-важното събитие за автомобилната индустрия в Китай. Провежда се всяка година и показва всички елементи на автомиобилната индустрия, включително резервни части, електроника и системи, аксесоари и тунинг, рециклиране, унищожаване и сервиз.

Организатор на изложението:
Messe Frankfurt (HK) Ltd.
35/F China Resources Building, Harbour Road Wanchai
Hong Kong, China
Tel: +85 2 28027728
Fax: +85 2 25988771
info@hongkong.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.com.hk

AgriPro Asia Expo, Хонг Конг
5-7.12.2019 г.

AgriPro Asia Expo предоставя професионална платформа за международна търговия със земеделска продукция и обмен на технологии. Покрива широка гама от продукти, включително плодове изеленчуци, зелени и органични продукти, аквакултури и морска храна, птичи и месни продукти, преработени земеделски продукти и земеделски технологии. Изложението е насочено към вносители, износители, търговци и др.

Организатор на изложението:
Vertical Expo Services Company Ltd.
Rm 1101, 193 Lockhart Rd, Wanchai
Hong Kong, China
Tel: +86 852 25280062
Fax: +86 852 25280072
info@veticalexpo.com
www.verticalexpo.com

China International Nail Expo, Пекин
4-6.12.2019 г.

Третото издание на China International Nail Expo ще се проведе в периода 4-6 декември 2019г. В China Convention Center, Пекин. Изложението ще представи над 150 местни и международни марки продукти за нокти и мигли със средно до високо качество, вкл.лакове и гелове за нокти, продукти за грижа за ноктите, продукти за удължаване на мигли, инструменти и опаковки за учебни заведения, провеждащи курсове в разкрасителната индустрия. Изложението е платформа за последните тенденции в този бизнес.
Събитието ще се проведе в зали 5 и 6 на China Convention Center, Пекин.
Адрес: No. 7, Tianchen East Road, Chaoyang District, Beijing, 100105, China
Допускат се само професионални търговци.

За излагане на продукти таксите са:
– стандартен щанд: премиум зона: $2610/ 9 кв.м или $290/ кв.м, обикновена зона: $2430/ 9 кв.м или $270/кв.м. Включва ограждения, килим, фасада с името на фирмата, една маса, три сгъваеми стола, четири настолни лампи, един контакт (220 V)и един кош за боклук;
– пространство (минимум 36 кв.м): премиум зона – $265/кв.м, обикновена зона – 240 кв./м.
*Дължи се допълнителна такса, ако щандът или пространството се намира на ъгъл: отворен от 2 страни – допълнително 5%, от 3 страни – допълнително 7,5-10%,

Организатор на изложението:
BMG Exhibition Co. Ltd.
Millennium City 5, 418 Kwun Tong Road
Hong Kong, China
sales@bmgfair.com
www.beijingnailexpo.com

World Choc Expo, Шанхай
6-8.12.2019 г.

Като първо търговско изложение от този тип в Китай това изложение е посветено на всички теми, свързани с шоколада. В допълнение към самия шоколад и продуктите, изработени от шоколад като снаксове и напитки, изложението предлага поглед към цялата верига от процеси по производството на шоколад – от суровите материали, машини и инструменти, до пакетирането. Феновете на шоколада имат възможността да опитат любимия си продукт и да вземат участие в състезания.

Организатор на изложението:
Chinno Exhibitions
Room 342, No. 3058 Pusan Road, Pudong
200123 Shanghai, China
chocex_jade@163.com
www.chocex.cn

Insulation Expo – TIM Expo, Шанхай
11-13.12.2019 г.

TIM Expo представлява изложение на материали за термоизолация и енергоспестяващи технологии. Това е най-важното изложение по тази тема в Китай. Изложението обхваща всички основни материали, които могат да бъдат използвани за изолация на сгради срещу студ и шум – от неорганични материали като стъклена вата до органични и метални материи, с отчитане на енергийната ефективност.

Организатор на изложението:
Zhanye Exhibition Co., Ltd.
No.400 Caobao Road
Shanghai, China
kennyhu@zhanye-expo.com
www.zhanye-expo.com

EDME Expo, Шанхай
11-13.12.2019 г.

EDME Expo е специализирано изложение за материали за декорация на външни стени и технологии за свързване. Ежегодно около 150 изложители представят голямо разнообразие от материали за съвременната облицовка на външни стени, включително теракотени панели и др. стенни плочки, алуминиеви панели, каменни изделия, особено гранит, мрамор и тухла, както и съответните лепила, изолационни материали и уплътнители. Освен самото посещение на изложението, посетителите имат възможност да вземат участие в различни вътрешни семинари и срещи за технически обмен с известни индустриални експерти, за да получат впечатление за развитието на пазара и устойчивостта на новите технологии.

Организатор на изложението:
Zhanye Exhibition Co., Ltd.
No.400 Caobao Road
Shanghai, China
kennyhu@zhanye-expo.com
www.zhanye-expo.com

Guangzhou Hotel Equipment and Supply Exhibition, Гуанджоу
12-14.12.2019 г.

Изложението за хотелско оборудване в Гуанджоу е международно изложение за хотелиерски и ресторантьорско оборудване. Голям брой изложители ще покажат новите си продукти и ще създадат платформа за обсъждане на иновациите и тенденциите в бранша.

Организатор на изложението:
Guangdong Foxing Exhibition Services Co.Ltd.
Rm. 512 Yingshi Mansion, No. 16 Dadao Rd
510600 Guangzhou, China
Tel: +86 (0)20 85939300
fweti@163.com
www.fx306.com

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.